Младият българин Викторио, който живее във Финландия, оставя следа в

...
 Младият българин Викторио, който живее във Финландия, оставя следа в
Коментари Харесай

Българинът Викторио очарова европейската сцена още с първата си песен - Tough To Love

 

Младият българин Викторио, който живее във Финландия, оставя диря в европейската музикална сцена още с първия си авторски план. Създадена единствено за ден, в специфичен креативен лагер в Австрия, песента Tough To Love, незабавно печели стотици хиляди гледания и слушания в музикалните платформи.

 

 

Изпълнена с темп, показана с въздействащи вокали, впечатляваща комбинация и мощен текст Tough To Love разказва трогателна персонална история. „ Винаги съм знаел, че ще пристигна моментът, в който ще я разкажа- споделя Викторио- Песента демонстрира пропуканите връзки сред татко и наследник, които бяха моя болежка от години. Сигурен съм, че освен аз изпитвам това и освен аз съм изпадал в обстановки, в които се луташ сред виновността, тъгата и прошката. “

 

Текстът на песента разказва признанието на един наследник и отпечатъкът от неналичието на бащина фигура в подрастващите години на младежа. Първоначално Викторио се колебае дали да разкрие нещо толкоз персонално, само че мига, в който пуска песента на татко си, схваща, че всички въпроси към нейното основаване са били непотребни.

 

„ Мисля, че слушането на Tough To Loveзаеднос моя татко и диалогът, който последва беше едно ново запознанство сред нас ”, споделя надареният юноша. Въздействието на музиката трансформира връзките сред Викторио и татко му, а реакцията от слушането на песента се запечатва във видео и трогва познати и непознати хора, след шерване в обществените мрежи.

 

Всъщност обществените канали са едно от нещата, с които Викторио става известен. Заминавайки преди 11 години със фамилията си във Финландия, той бързо научава езика. Покрай сложния фински схваща, че по принцип езиците му се отдават и съумява да трансформира тази своя дарба във viral видеа. Последователите му в Tik Tok са над 66 хиляди, а „ харесването “ на Викторио- толкоз мощно, че доста огромни финландски марки стартират да популяризират при него.

 

Специално за България обаче, младият българин основава успореден канал, с който печели известност измежду българските почитатели.

Промо материалите за Tough To Love генерират над милион и половина гледания в обществените мрежи. Сред тях са и извънредните видеа, които демонстрират по какъв начин известни персони реагират на песента при първо слушане.

 

Само две седмици след своето стартиране Tough To Love към този момент има близо 75 хил стрийма в Spotify, звучи по радио „ Хелзинки “ и по комерсиалните радио станции във Финландия.  

 

Кой е Викторио:

Талантливият българин отпътува с майка си и сестра си във Финландия преди 11 години. Още през първата година от своето пренасяне става прочут на финландската аудитория с присъединяване си в „ Гласът на Финландия “, където се класира в топ 3 на реалитито. През 2018 година взе участие и в световноизвестното телевизионно предаване X-Factor, в което доближава до огромните концерти.След завършването на музикална гимназия в Хелзинки, Викторио се отдава напълно на музикална си кариера, само че в никакъв случай не губи връзката си с България. Преди пандемията, той провежда огромен концерт в родния Шумен. Тогава се свързва със Славил Димитров- диригент на Националния филхармоничен хор и ръководител на Българския хоров съюз, който оказва помощ за реализирането на огромното събитие в Арена Шумен. Концертът на Викторио на българска земя надминава упованията му  и събира аудитория от над 1500 души. За събитието той споделя: „ Това беше моя трибют към обичаната ми аудитория ”.Викторио самичък основава своите песни. Той написа текстове както на български, по този начин и британски, “Искам да има език, който да може да обхване и двете страни. Голямата цел е да съм интернационален актьор ”, споделя той.Зад основаването на  Tough To Love стоят още надарени персони.Песента сеизгражда в специфичен креативен лагер, който събира в Австрия гении от цяла Европа. Там Викторио се сприятелява с Джулия и Лукас, с които стартира да работи. Джулия е тази, която го предизвика да опише историята на връзките с  баща си и по този начин, безусловно за една нощ, се ражда Tough To Love.  Песента Tough To Love се трансформира в обществен феномен. След нейната премиера в интернет и известността, която набират видеата с реакции след първо слушане, доста младежи се свързват с Викторио. Всички споделят, че разтърсващият текст и силата на музиката са им дали куража да приказват намерено със своите родители или да се свържат с биологичните си такива.  Да „ се намерят “ още веднъж и усетят най-чистата обич: тази сред родител и дете.Още за надарения българин може да откриете тук:

Instagram: https://www.instagram.com/viktorioangelov/

Main TikTok: https://www.tiktok.com/@viktorioangelov

TikTok Bulgaria: https://www.tiktok.com/@viktorioangelovbg

First viral video: https://www.tiktok.com/@viktorioangelov/video/6940698866702486789

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР